Datakonsult Anders Söderlund

Stockholms län

Information

461130-XXXX är organisationsnummer för företaget Datakonsult Anders Söderlund. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Datakonsult Anders Söderlund är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nynäshamn som är den kommunen som Datakonsult Anders Söderlund finns i.

Datakonsult Anders Söderlund har varit registrerat sedan 1995-09-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Datakonsult Anders Söderlund så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Datakonsult Anders Söderlund är och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är .

Firmatecknare för Datakonsult Anders Söderlund är följande:

Vill ni komma i kontakt med Datakonsult Anders Söderlund så kan ni göra det på telefon genom 08-52068375 eller genom brev på följande adress:

Handel och utbildning av PC-datorer.

Det finns olika personer som har en koppling med Datakonsult Anders Söderlund och det är Söderlund, Anders Johan som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,