B.S. TRAFIK FRILANS

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nynäshamn och B.S. TRAFIK FRILANS är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och B.S. TRAFIK FRILANS är ett av dem. Statusen för B.S. TRAFIK FRILANS är att Bolaget är aktivt.

B.S. TRAFIK FRILANS är ett Enskild firma och skapades 1986-12-22. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där företaget finns i jobbar för att företag som B.S. TRAFIK FRILANS ska trivas.

B.S. TRAFIK FRILANS är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Nynäshamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet i trafikundervisning, utbildning och bilvård för trafikskolor och andra företag

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B.S. TRAFIK FRILANS är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är B.S. TRAFIK FRILANS och det finns flera företag som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med B.S. TRAFIK FRILANS så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-52030023.

.

De som är på något sätt har med B.S. TRAFIK FRILANS är Sund, Bernt Erik som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

B.S. TRAFIK FRILANS har 481106-XXXX som sitt organisationsnummer.