Bara Vara i Nynäshamn

Stockholms län

Information

500305-XXXX är organisationsnummer för företaget Bara Vara i Nynäshamn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bara Vara i Nynäshamn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nynäshamn som är den kommunen som Bara Vara i Nynäshamn finns i.

Bara Vara i Nynäshamn har varit registrerat sedan 2004-06-17 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bara Vara i Nynäshamn så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-18.

Bara Vara i Nynäshamn är och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är .

Firmatecknare för Bara Vara i Nynäshamn är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bara Vara i Nynäshamn så kan ni göra det på telefon genom 08-52042005 eller genom brev på följande adress:

Friskvård: Behandling och konsultation för välbefinnande, taktil stimulering, stresshantering, ljusterapi, samt försäljning av produkter för hälsa och välbefinnande och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bara Vara i Nynäshamn och det är Eriksson, Nina Margit Christina E som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,