GW AllTeknik

Stockholms län

Information

GW AllTeknik är ett av många verksamheter som finns i Nynäshamn. Det är nämligen den kommunen som GW AllTeknik finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

GW AllTeknik är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-04-07.

GW AllTeknik som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-04-11. Men sedan 2005-04-07 så har GW AllTeknik varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GW AllTeknik så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-4386171.

Nynäshamn arbetar för att verksamheter som GW AllTeknik ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för GW AllTeknik. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Mekanisk konstruktion, mekanisk montage, hantverk inom byggbranschen, köp och försäljning av hyresfastigheter samt förvaltning av sådana. Konsultverksamhet inom branschen kundanpassade produktionsutrustning avser: att hjälpa mindre företag med val av produktionsutrustning, att göra konceptförstudier, att hjälpa maskinbyggare med offertarbete, att arbeta fram konstruktionslösningar.Konstruktionslösningar av maskiner i första hand inom branschen elektronikproduktion, finmekanik och läkemedel.

Firmatecknare för GW AllTeknik är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GW AllTeknik och det är följande personer, Wyatt, Graham som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för GW AllTeknik är 500307-XXXX.