ElektroSelam

Stockholms län

Information

ElektroSelam är ett av många verksamheter som finns i Nynäshamn. Det är nämligen den kommunen som ElektroSelam finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ElektroSelam är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

ElektroSelam som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-12-05. Men sedan 1998-01-01 så har ElektroSelam varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ElektroSelam så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50049160.

Nynäshamn arbetar för att verksamheter som ElektroSelam ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för ElektroSelam. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Försäljning, installation, service: audio, data, hushållsapparater, radio, TV, hemelektronik, elanläggningar, antenner. Konsultverksamhet inom hemelektronik, elinstallationer, husbyggnationer. Cadritningar: elanläggningar, elinstallationer, hemelektronik, husbyggnad. Utveckling av programvara, installation av data och nätverk.

Firmatecknare för ElektroSelam är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ElektroSelam och det är följande personer, Selhammer, F Michael A som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för ElektroSelam är 500316-XXXX.