Skafvenstedt Musikproduktion

Stockholms län

Information

Skafvenstedt Musikproduktion är ett av många verksamheter som finns i Nynäshamn. Det är nämligen den kommunen som Skafvenstedt Musikproduktion finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Skafvenstedt Musikproduktion är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Skafvenstedt Musikproduktion som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-03-16. Men sedan 1996-01-01 så har Skafvenstedt Musikproduktion varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skafvenstedt Musikproduktion så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-2222028.

Nynäshamn arbetar för att verksamheter som Skafvenstedt Musikproduktion ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Skafvenstedt Musikproduktion. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Tjänster inom musikbranschen såsom notskrivning, arrangering, solo-, och orkestermusiker samt uthyrning av ljud- och ljusutrustning.

Firmatecknare för Skafvenstedt Musikproduktion är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skafvenstedt Musikproduktion och det är följande personer, Skafvenstedt, Kenth Göran som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Skafvenstedt Musikproduktion är 501225-XXXX.