A. Buskes Taxi

Stockholms län

Information

520406-XXXX är organisationsnummer för verksamheten A. Buskes Taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A. Buskes Taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nynäshamn som är den kommunen som A. Buskes Taxi finns i.

A. Buskes Taxi har varit registrerat sedan 1983-01-26 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för A. Buskes Taxi så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

A. Buskes Taxi är och det finns flera verksamheter i Nynäshamn som också är .

Firmatecknare för A. Buskes Taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med A. Buskes Taxi så kan ni göra det på telefon genom 08-52017694 eller genom brev på följande adress:

Verksamheten är taxirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med A. Buskes Taxi och det är Buske, Olof Thure Anders som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,