N.E.W. Consulting, O Nyberg

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nynäshamn och N.E.W. Consulting, O Nyberg är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och N.E.W. Consulting, O Nyberg är ett av dem. Statusen för N.E.W. Consulting, O Nyberg är att Bolaget är aktivt.

N.E.W. Consulting, O Nyberg är ett Enskild firma och skapades 1997-12-22. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som N.E.W. Consulting, O Nyberg ska trivas.

N.E.W. Consulting, O Nyberg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Nynäshamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet som projektledare och sakkunnig i radar- och teletekning och telekrig - signalspaning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att N.E.W. Consulting, O Nyberg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-24.

Idag är N.E.W. Consulting, O Nyberg och det finns flera verksamheter som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med N.E.W. Consulting, O Nyberg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5213928.

.

De som är på något sätt har med N.E.W. Consulting, O Nyberg är Nyberg, Karl Ove som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

N.E.W. Consulting, O Nyberg har 520413-XXXX som sitt organisationsnummer.