HJ Pettersson Åkeri

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nynäshamn och HJ Pettersson Åkeri är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HJ Pettersson Åkeri är ett av dem. Statusen för HJ Pettersson Åkeri är att Bolaget är aktivt.

HJ Pettersson Åkeri är ett Enskild firma och skapades 2007-08-09. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HJ Pettersson Åkeri ska trivas.

HJ Pettersson Åkeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01. I Nynäshamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Åkeriverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HJ Pettersson Åkeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01.

Idag är HJ Pettersson Åkeri och det finns flera verksamheter som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med HJ Pettersson Åkeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-52016095.

.

De som är på något sätt har med HJ Pettersson Åkeri är Pettersson, Karl Åke som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HJ Pettersson Åkeri har 520906-XXXX som sitt organisationsnummer.