Holmberg-racing

Stockholms län

Information

520928-XXXX är organisationsnummer för företaget Holmberg-racing. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Holmberg-racing är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nynäshamn som är den kommunen som Holmberg-racing finns i.

Holmberg-racing har varit registrerat sedan 2003-10-09 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-12-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Holmberg-racing så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-12-04.

Holmberg-racing är och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är .

Firmatecknare för Holmberg-racing är följande:

Vill ni komma i kontakt med Holmberg-racing så kan ni göra det på telefon genom 070-1319741 eller genom brev på följande adress:

Roadracing Administrationen och inköp av material. Underlätta tävlingsverksamheten för förarna.

Det finns olika personer som har en koppling med Holmberg-racing och det är Holmberg, Hans Erik som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,