Intermeddle Fastigheter

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nynäshamn och Intermeddle Fastigheter är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Intermeddle Fastigheter är ett av dem. Statusen för Intermeddle Fastigheter är att Bolaget är aktivt.

Intermeddle Fastigheter är ett Enskild firma och skapades 2007-10-08. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Intermeddle Fastigheter ska trivas.

Intermeddle Fastigheter är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-12. I Nynäshamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fastighetsförvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Intermeddle Fastigheter är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-19.

Idag är Intermeddle Fastigheter och det finns flera bolag som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Intermeddle Fastigheter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7722014.

.

De som är på något sätt har med Intermeddle Fastigheter är Bergqvist, Rolf Yngve som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Intermeddle Fastigheter har 521103-XXXX som sitt organisationsnummer.