Ingenjörs-firma Kjell Erlandsson

Stockholms län

Information

Ingenjörs-firma Kjell Erlandsson hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där Ingenjörs-firma Kjell Erlandsson finns. I Nynäshamn så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Ingenjörs-firma Kjell Erlandsson tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ingenjörs-firma Kjell Erlandsson har haft sedan 2004-08-13. Ingenjörs-firma Kjell Erlandsson har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Ingenjörs-firma Kjell Erlandsson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-53044329.

Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Ingenjörs-firma Kjell Erlandsson har idag 530120-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ingenjörs-firma Kjell Erlandsson

Konsultverksamhet inom industriautomatisering.

I Ingenjörs-firma Kjell Erlandsson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Erlandsson, Kjell Åke som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .