LARS G JOHANSSONS FASTIGHETSSERVICE

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nynäshamn och LARS G JOHANSSONS FASTIGHETSSERVICE är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och LARS G JOHANSSONS FASTIGHETSSERVICE är ett av dem. Statusen för LARS G JOHANSSONS FASTIGHETSSERVICE är att Bolaget är aktivt.

LARS G JOHANSSONS FASTIGHETSSERVICE är ett Enskild firma och skapades 1982-01-28. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som LARS G JOHANSSONS FASTIGHETSSERVICE ska trivas.

LARS G JOHANSSONS FASTIGHETSSERVICE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nynäshamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Måleri och fastighetsrenovering

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LARS G JOHANSSONS FASTIGHETSSERVICE är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är LARS G JOHANSSONS FASTIGHETSSERVICE och det finns flera bolag som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med LARS G JOHANSSONS FASTIGHETSSERVICE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8530416.

.

De som är på något sätt har med LARS G JOHANSSONS FASTIGHETSSERVICE är Johansson, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

LARS G JOHANSSONS FASTIGHETSSERVICE har 530416-XXXX som sitt organisationsnummer.