Nynäs Beauty Skin

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nynäshamn och Nynäs Beauty Skin är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nynäs Beauty Skin är ett av dem. Statusen för Nynäs Beauty Skin är att Bolaget är aktivt.

Nynäs Beauty Skin är ett Enskild firma och skapades 1995-10-12. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nynäs Beauty Skin ska trivas.

Nynäs Beauty Skin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Nynäshamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Hudvård och kosmetik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nynäs Beauty Skin är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Nynäs Beauty Skin och det finns flera verksamheter som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Nynäs Beauty Skin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-52018451.

.

De som är på något sätt har med Nynäs Beauty Skin är Lindstedt, Hajar som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nynäs Beauty Skin har 540812-XXXX som sitt organisationsnummer.