Nynäshamn Energi Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Nynäshamn Energi Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Nynäshamn här finns det många olika Aktiebolag. Nynäshamn Energi Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nynäshamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Nynäshamn Energi Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556008-6877.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-52060500 alternativt besöka eller skicka post till Nynäshamn Energi Aktiebolag på följande adress Kvastv. 1, 148 33, Ösmo.

Nynäshamn Energi Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Nynäshamn Energi Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Andréen, Carl Jonas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att inköpa och distribuera energi, driva lokalt kommunikationsnät för IT samt därmed förenlig verksamhet.