SES Combustion AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall sälja, konstruera och tillverka elektronik- produkter, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SES Combustion AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nynäshamn så är SES Combustion AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 1934-12-07 så skapades SES Combustion AB och företaget är har F-skattsedel SES Combustion AB har haft det sedan 1994-01-01.

SES Combustion AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556033-6389 är organisationsnummret för företaget som finns i Nynäshamn.

Just nu är SES Combustion AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med SES Combustion AB så går det att nå dem via telefon på 08-52017575 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Dahlstrand, Leif Joel Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom SES Combustion AB är Dahlstrand, Leif Joel som är född 1942 och har titeln VD, Dahlstrand, Leif Joel som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Drakensjö, Viggo Edvard Ingemar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åhlander, Erik Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Trast Vinqvist, Sven Anders som är född 1961 och har titeln Revisor, Wennberg, Knekt Erik Robert som är född 1975 och har titeln RevisorssuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .