Nynäshamns Hamn Aktiebolag

Stockholms län

Information

Nynäshamns Hamn Aktiebolag är ett företag som finns i Nynäshamn. I Nynäshamns Hamn Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Widerståhl, Hans Henrik som är född 1958 och har titeln VD, Widerståhl, Hans Henrik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kjell Erik Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Mats Ingvar Herman som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudeberg, Gun Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Karlström, Karl Magnus som är född 1954 och har titeln RevisorSöderlund, Charlotte Miriam Helena som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Winks, Sven David som är född 1976 och har titeln Lekmannarevisor, Demuth, Jan som är född 1951 och har titeln LekmannarevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Nynäshamns Hamn Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nynäshamns Hamn Aktiebolag på telefon 08-54665410.

Bolagets verksamhet och det kommunala ändamålet är att bedriva hamnverksamhet inklusive godshanterings- och lagringsverksamhet samt förvaltning av fastigheter.

Idag är Nynäshamns Hamn Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nynäshamns Hamn Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nynäshamns Hamn Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nynäshamns Hamn Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nynäshamns Hamn Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Karlsson, Kjell Erik Olof -Lundin, Mats Ingvar Herman -Rudeberg, Gun Margareta -Widerståhl, Hans Henrik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Nynäshamns Hamn Aktiebolag har 556038-0882 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.