Sisab Sven Inge Söderholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Sisab Sven Inge Söderholm Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Nynäshamn. Det är nämligen den kommunen som Sisab Sven Inge Söderholm Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sisab Sven Inge Söderholm Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Sisab Sven Inge Söderholm Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1965-10-04. Men sedan 1980-01-01 så har Sisab Sven Inge Söderholm Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sunnerby Industriomr., 148 71, Sorunda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sisab Sven Inge Söderholm Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53044407.

Nynäshamn arbetar för att verksamheter som Sisab Sven Inge Söderholm Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sisab Sven Inge Söderholm Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och uthyrning av båtar samt båt- och fartygstillbehör, reparation av båtar och andra marina arbeten, renovering av skidor, smides- och mekanisk verkstad, fastighetsskötsel med trädgård, snöröjning och grovstädning, uthyrning av kontors- och industrilokaler. Bolaget skall även bedriva tillverkning och försäljning av liftar och annan utrustning avsedda för lyft av handikappade i rullstol, lyft av material och därmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Sisab Sven Inge Söderholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sisab Sven Inge Söderholm Aktiebolag och det är följande personer, Söderholm, Sven Inge som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderholm, Birgit Christina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Säfvelin, Jan Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Säfvelin Reviosnsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sisab Sven Inge Söderholm Aktiebolag är 556099-9764.