Ösmo Gummi Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nynäshamn och Ösmo Gummi Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Ösmo Gummi Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ösmo Gummi Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ösmo Gummi Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1968-01-31. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där företaget finns i jobbar för att företag som Ösmo Gummi Aktiebolag ska trivas.

Ösmo Gummi Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nynäshamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra reparationer och bedriva försäljning av fordon och maskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ösmo Gummi Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Ösmo Gummi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Ösmo Gummi Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50049279.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Risberg, Lars Gunnar -Risberg, Rune Ingvar.

De som är på något sätt har med Ösmo Gummi Aktiebolag är Risberg, Lars Gunnar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Risberg, Rune Ingvar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Risberg, Elsie Monica som är född 1947 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Jan Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Sjöbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Ösmo Gummi Aktiebolag har 556114-9401 som sitt organisationsnummer.