Per Carlssons Åkeri Aktiebolag

Stockholms län

Information

556118-2923 är organisationsnummer för verksamheten Per Carlssons Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per Carlssons Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nynäshamn som är den kommunen som Per Carlssons Åkeri Aktiebolag finns i.

Per Carlssons Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1968-07-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Per Carlssons Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Per Carlssons Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nynäshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Per Carlssons Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Per Carlssons Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-992566 eller genom brev på följande adress:
Kassmyra Grustag, 147 33, Tumba

Bolagets verksamhet sakll vara: transporter, snöröjning och åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Per Carlssons Åkeri Aktiebolag och det är Carlsson, Per Axel som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Per Jonas som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hammare, Tore Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Christer Hammare Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,