Kurt Axelsons Skogsmaskiner Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Nynäshamn finns det ett Aktiebolag som heter Kurt Axelsons Skogsmaskiner Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Kurt Axelsons Skogsmaskiner Aktiebolag i Stockholms län. Nynäshamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kurt Axelsons Skogsmaskiner Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1969-02-10 så har Kurt Axelsons Skogsmaskiner Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kurt Axelsons Skogsmaskiner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Kurt Axelsons Skogsmaskiner Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Prästkragev. 10, 148 71, Sorunda. Vi ni istället prata med Kurt Axelsons Skogsmaskiner Aktiebolag så kan ni göra det på 08-53044093.

Bolaget skall utföra transporter och entreprenader, huvudsakligen med skogsmaskiner, samt reparationer och försäljning av entreprenadmaskiner, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Axelsson, Kurt Evert Ingvar som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Gunborg Alva Maria som är född 1939 och har titeln Suppleant, Öhström, Ulf Harry som är född 1942 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Mastria som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Kurt Axelsons Skogsmaskiner Aktiebolag har 556123-3874 som sitt organisationsnummer.