HG bild Nynäshamn Aktiebolag

Stockholms län

Information

HG bild Nynäshamn Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Nynäshamn. Det är nämligen den kommunen som HG bild Nynäshamn Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HG bild Nynäshamn Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

HG bild Nynäshamn Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1972-10-02. Men sedan 1972-01-01 så har HG bild Nynäshamn Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Centralg. 5, 149 32, Nynäshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HG bild Nynäshamn Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-52015900.

Nynäshamn arbetar för att bolag som HG bild Nynäshamn Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HG bild Nynäshamn Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva fotografisk verksamhet med butiksförsäljning av fotoutrustning och materiel, framkallning och kopiering, passfotografering mm. samt att bedriva reportage- och uppdragsfotografering. Bolaget sakll också kunna äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt idka med denna inriktning förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HG bild Nynäshamn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HG bild Nynäshamn Aktiebolag och det är följande personer, Hansson, Hans Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Leif Birger som är född 1941 och har titeln Suppleant, Andersson, Ola Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Stockholm air Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för HG bild Nynäshamn Aktiebolag är 556170-0062.