Parmab Drivelement AB

Stockholms län

Information

Parmab Drivelement AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där Parmab Drivelement AB finns. I Nynäshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Parmab Drivelement AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Parmab Drivelement AB har haft sedan 1994-01-01. Parmab Drivelement AB har funnits sedan och 1977-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Parmab Drivelement AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Teknikerv. 15, 149 45, Nynäshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-52017545.

Nynäshamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Parmab Drivelement AB Privat, ej börsnoterat.

Parmab Drivelement AB har idag 556193-4984 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Parmab Drivelement AB

Bolaget skall idka agenturverksamhet.

I Parmab Drivelement AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Bengt Gösta som är född 1948 och har titeln VD, Hansson, Bengt Gösta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Göran Lennart som är född 1955 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan Erik Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Conredo Invest AB som är född och har titeln Revisor, .