Hooks Herrgård Aktiebolag

Stockholms län

Information

556195-0808 är organisationsnummer för verksamheten Hooks Herrgård Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hooks Herrgård Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nynäshamn som är den kommunen som Hooks Herrgård Aktiebolag finns i.

Hooks Herrgård Aktiebolag har varit registrerat sedan 1977-05-18 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hooks Herrgård Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hooks Herrgård Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nynäshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hooks Herrgård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Edberg, Barbro Margareta -Edberg, Hans Stefan -Edberg, Nils Jonas

Vill ni komma i kontakt med Hooks Herrgård Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Hooks Herrgård, 560 13, Hok

Bolaget skall driva hotell- och restaurangrörelse, samt fastighetsförvaltning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hooks Herrgård Aktiebolag och det är Edberg, Barbro Margareta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edberg, Nils Jonas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Edberg, Hans Stefan som är född 1969 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,