Norberg & Nilsson Fastigheter Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nynäshamn och Norberg & Nilsson Fastigheter Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Norberg & Nilsson Fastigheter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Norberg & Nilsson Fastigheter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Norberg & Nilsson Fastigheter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-11-02. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Norberg & Nilsson Fastigheter Aktiebolag ska trivas.

Norberg & Nilsson Fastigheter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nynäshamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva försäljning och service av båtar och motorer, samt utföra transporter och kranlyft ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norberg & Nilsson Fastigheter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Norberg & Nilsson Fastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Norberg & Nilsson Fastigheter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7777140.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Norberg & Nilsson Fastigheter Aktiebolag är Lindholm, Knut Viktor som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sven-Erik som är född 1939 och har titeln Suppleant, Laestander, Jan Olov Mikael som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Norberg & Nilsson Fastigheter Aktiebolag har 556234-6097 som sitt organisationsnummer.