Mecmove Aktiebolag

Stockholms län

Information

Mecmove Aktiebolag är en verksamhet som finns i Nynäshamn. I Mecmove Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindgren, Mats Göte som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Neldell, Christer Daniel som är född 1973 och har titeln Suppleant, Laurin, Hans Göte Ragnar som är född 1964 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mecmove Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mecmove Aktiebolag på telefon 08-52014000.

Bolaget skall bedriva ingeniörsverksamhet med konstruktion inom maskinbranschen samt försäljning inom samma bransch, ävensom idka därmed förenlig verksamhet

Idag är Mecmove Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mecmove Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mecmove Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mecmove Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mecmove Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mecmove Aktiebolag har 556258-4861 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.