Boorkhockey Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Boorkhockey Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Nynäshamn här finns det många olika Aktiebolag. Boorkhockey Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nynäshamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Boorkhockey Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556260-0618.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-9358739 alternativt besöka eller skicka post till Boorkhockey Aktiebolag på följande adress Hängpilsg. 5, 426 77, Västra Frölunda.

Boorkhockey Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Boorkhockey Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Bork, Kristina Maria som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och tränarverksamhet inom ishockey, hållande av föredrag och kurser för företag och andra idrotter, samt författarverksamhet och därmed förenlig verksamhet.