Estö Bilservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Nynäshamn finns det ett Aktiebolag som heter Estö Bilservice Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Estö Bilservice Aktiebolag i Stockholms län. Nynäshamn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Estö Bilservice Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1985-06-24 så har Estö Bilservice Aktiebolag varit registrerat. Idag är Estö Bilservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Estö Bilservice Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bäckv. 2, 149 45, Nynäshamn. Vi ni istället prata med Estö Bilservice Aktiebolag så kan ni göra det på 08-52060350.

Bolaget skall bedriva bilreparationer, försäljning av bilreservdelar samt förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eriksson, Tommy Andreas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bo Kenneth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Estö Bilservice Aktiebolag har 556262-1242 som sitt organisationsnummer.