Ösmo Lastmaskin Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ösmo Lastmaskin Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där Ösmo Lastmaskin Aktiebolag finns. I Nynäshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ösmo Lastmaskin Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ösmo Lastmaskin Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ösmo Lastmaskin Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ösmo Lastmaskin Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Transtigen 13, 149 50, Nynäshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-52038058.

Nynäshamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ösmo Lastmaskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ösmo Lastmaskin Aktiebolag har idag 556267-2377 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ösmo Lastmaskin Aktiebolag

Bolaget skall bedriva lastmaskinarbete.

I Ösmo Lastmaskin Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wahlberg, Bo Peter som är född 1966 och har titeln VD, Wahlberg, Bo Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Maria Agneta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Mats Johan som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .