Ösmo Smide Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra svets- och smidesarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ösmo Smide Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nynäshamn så är Ösmo Smide Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 1986-01-28 så skapades Ösmo Smide Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Ösmo Smide Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ösmo Smide Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556269-5451 är organisationsnummret för företaget som finns i Nynäshamn.

Just nu är Ösmo Smide Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ösmo Smide Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-52030544 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ösmo Smide Aktiebolag är Pettersson, Karl Erik Nils som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Slogs, Stig Juris som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Tiholt, Ture Lars Oskar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Erik Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Conredo Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .