Lagun Markis & Persienn Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lagun Markis & Persienn Aktiebolag är ett bolag som finns i Nynäshamn. I Lagun Markis & Persienn Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åström, Bengt Melcher som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Susann Birgitta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lagun Markis & Persienn Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lagun Markis & Persienn Aktiebolag på telefon 0292-70730.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och montering av persienner och markiser ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lagun Markis & Persienn Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lagun Markis & Persienn Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lagun Markis & Persienn Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lagun Markis & Persienn Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lagun Markis & Persienn Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Åström, Bengt Melcher -Åström, Susann Birgitta

Lagun Markis & Persienn Aktiebolag har 556272-7205 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.