Ingenjörsfirman Lennart Ericson i Nynäshamn Aktiebolag

Stockholms län

Information

556285-0452 är organisationsnummer för företaget Ingenjörsfirman Lennart Ericson i Nynäshamn Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingenjörsfirman Lennart Ericson i Nynäshamn Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nynäshamn som är den kommunen som Ingenjörsfirman Lennart Ericson i Nynäshamn Aktiebolag finns i.

Ingenjörsfirman Lennart Ericson i Nynäshamn Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-11-25 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingenjörsfirman Lennart Ericson i Nynäshamn Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Ingenjörsfirman Lennart Ericson i Nynäshamn Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ingenjörsfirman Lennart Ericson i Nynäshamn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ingenjörsfirman Lennart Ericson i Nynäshamn Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-52020424 eller genom brev på följande adress:
Sälgstigen 4, 149 50, Nynäshamn

Bolaget skall bedriva administrativ konsultationsverksamhet samt utföra legoarbeten inom mekanik och elektronik för industrin ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Ingenjörsfirman Lennart Ericson i Nynäshamn Aktiebolag och det är Ericson, Nils Lennart som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericson, Inger Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Höckne, Laila Ingeborg som är född 1948 och har titeln Revisor, L Höckne Revision AB som är född och har titeln Revisor,