Fredex Aktiebolag

Stockholms län

Information

Fredex Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Nynäshamn. Det är nämligen den kommunen som Fredex Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fredex Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Fredex Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1986-11-25. Men sedan 1987-01-01 så har Fredex Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nyblev. 15, 148 30, Ösmo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fredex Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-52039010.

Nynäshamn arbetar för att bolag som Fredex Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fredex Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall dels bedriva handel och agenturverksamhet avseende idustri och maskinförnödenheter, dels utföra administrativ service på uppdrag av externa klienter, dels bedriva fastighetsförmedling, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fredex Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fredex Aktiebolag och det är följande personer, Jonasson, Lars-Göran Philip som är född 1952 och har titeln VD, Jonasson, Lars-Göran Philip som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Ingrid Christina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Sigfrid Erik Evald som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Beckman, Uno Sigurd som är född 1930 och har titeln Revisor, Revisor Uno Beckman KB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Fredex Aktiebolag är 556288-0863.