KL Svarv och Fräs Mekanik Aktiebolag

Stockholms län

Information

KL Svarv och Fräs Mekanik Aktiebolag är ett bolag som finns i Nynäshamn. I KL Svarv och Fräs Mekanik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundberg, Kjell Åke Yngve som är född 1955 och har titeln VD, Lundberg, Kjell Åke Yngve som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Kerstin Ulla Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hansen, Eva Elisabeth som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med KL Svarv och Fräs Mekanik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå KL Svarv och Fräs Mekanik Aktiebolag på telefon 08-52018880.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsindustri, fastighets- och maskinuthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är KL Svarv och Fräs Mekanik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

KL Svarv och Fräs Mekanik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

KL Svarv och Fräs Mekanik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och KL Svarv och Fräs Mekanik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KL Svarv och Fräs Mekanik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

KL Svarv och Fräs Mekanik Aktiebolag har 556304-1861 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.