Thomsen Entreprenad AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom skog och entreprenad samt skylt och gravyrverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Thomsen Entreprenad AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nynäshamn så är Thomsen Entreprenad AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 1988-06-07 så skapades Thomsen Entreprenad AB och verksamheten är har F-skattsedel Thomsen Entreprenad AB har haft det sedan 1994-01-01.

Thomsen Entreprenad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556325-3805 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nynäshamn.

Just nu är Thomsen Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Thomsen Entreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 070-5734086 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Thomsen Entreprenad AB är Thomsen, Knut Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Snäll, Aijre Carina Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Höckne, Laila Ingeborg som är född 1948 och har titeln Revisor, L Höckne Revision AB som är född och har titeln Revisor, .