Anatal Aktiebolag

Stockholms län

Information

Anatal Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där Anatal Aktiebolag finns. I Nynäshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anatal Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Anatal Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Anatal Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Måröv. 5A, 681 95, Kristinehamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-55922875.

Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Anatal Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Anatal Aktiebolag har idag 556343-0015 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Anatal Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av fast egendom. Bedriva handel med lös egendom inom databranchen, och inom livsmedelsbranschen, samt idka konsultativ verksamhet inom databranschen, konst och byggnadsverksamhet, samt även bedriva tillverkning av livsmedel och dagligvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Anatal Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gülich, Mats Sture Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hynning, Maria Del Carmen som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .