Jaan Verendel Tandläkarpraktik AB

Stockholms län

Information

Jaan Verendel Tandläkarpraktik AB är ett av många företag som finns i Nynäshamn. Det är nämligen den kommunen som Jaan Verendel Tandläkarpraktik AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jaan Verendel Tandläkarpraktik AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Jaan Verendel Tandläkarpraktik AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-06-15.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nynäsv. 29, 149 40, Nynäshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jaan Verendel Tandläkarpraktik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-52013579.

Nynäshamn arbetar för att företag som Jaan Verendel Tandläkarpraktik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jaan Verendel Tandläkarpraktik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall driva tandläkarverksamhet samt konsultation och utbildning inom tandläkarvården.

Firmatecknare för Jaan Verendel Tandläkarpraktik AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jaan Verendel Tandläkarpraktik AB och det är följande personer, Verendel, Jaan Vello som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Verendel Matteoni, Annette Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Höckne, Laila Ingeborg som är född 1948 och har titeln Revisor, L Höckne Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jaan Verendel Tandläkarpraktik AB är 556360-1805.