Skyfall Island International Aktiebolag

Stockholms län

Information

556363-4715 är organisationsnummer för verksamheten Skyfall Island International Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skyfall Island International Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nynäshamn som är den kommunen som Skyfall Island International Aktiebolag finns i.

Skyfall Island International Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-06-20 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skyfall Island International Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Skyfall Island International Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nynäshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skyfall Island International Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Skyfall Island International Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-53040010 eller genom brev på följande adress:
Sunnerby Industriomr., 148 71, Sorunda

Bolaget skall dels driva vattenrutschbanor och fritids- anläggningar, dels tillverkning och försäljning av båttillbehör samt krankorgar och andra mekaniska produkter för industrin, dels också bedriva innovativ verksamhet och produktutveckling inom dessa och andra områden, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skyfall Island International Aktiebolag och det är Söderholm, Sven Inge som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderholm, Birgit Christina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Säfvelin, Jan Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Säfvelin Reviosnsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,