Provitel Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Provitel Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Nynäshamn här finns det många olika Aktiebolag. Provitel Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nynäshamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Provitel Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556366-3094.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-52020737 alternativt besöka eller skicka post till Provitel Aktiebolag på följande adress Fredsg. 4 B, 149 30, Nynäshamn.

Provitel Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Provitel Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Nyström, Paula Victoria Lovisa som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva informationsteknik inom data, video och telekommunikation samt utveckling och produktion av system och program i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.