P & L Development Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet, handel med aktier och andra värdepapper såsom fonder och räntebärande papper, handel med och äga fast egendom samt ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för P & L Development Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nynäshamn så är P & L Development Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 1990-10-26 så skapades P & L Development Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel P & L Development Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

P & L Development Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556409-4281 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nynäshamn.

Just nu är P & L Development Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med P & L Development Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-52066490 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom P & L Development Aktiebolag är Peltola, Pekka Juhani som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhsberg, Sven Eric Nils Fredrik som är född 1952 och har titeln Revisor, ÅHSBERGS REVISIONSBYRÅ KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .