Aspa Herrgård Hotell och Konferens AB

Stockholms län

Information

Aspa Herrgård Hotell och Konferens AB är ett bolag som finns i Nynäshamn. I Aspa Herrgård Hotell och Konferens AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edberg, Hans Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edberg, Barbro Margareta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Edberg, Nils Jonas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aspa Herrgård Hotell och Konferens AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aspa Herrgård Hotell och Konferens AB på telefon 0583-50210.

Bolaget skall bedriva hotell-, restaurant- och konferens- verksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aspa Herrgård Hotell och Konferens AB av bolagstypen Aktiebolag.

Aspa Herrgård Hotell och Konferens AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aspa Herrgård Hotell och Konferens AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aspa Herrgård Hotell och Konferens AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aspa Herrgård Hotell och Konferens AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Edberg, Barbro Margareta -Edberg, Nils Jonas

Aspa Herrgård Hotell och Konferens AB har 556420-2314 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.