Christer Johansson Läromedelsutveckling Aktiebolag

Stockholms län

Information

Christer Johansson Läromedelsutveckling Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där Christer Johansson Läromedelsutveckling Aktiebolag finns. I Nynäshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Christer Johansson Läromedelsutveckling Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Christer Johansson Läromedelsutveckling Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Christer Johansson Läromedelsutveckling Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Christer Johansson Läromedelsutveckling Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hermods v. 26, 148 33, Ösmo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-52038394.

Nynäshamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Christer Johansson Läromedelsutveckling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Christer Johansson Läromedelsutveckling Aktiebolag har idag 556425-8696 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Christer Johansson Läromedelsutveckling Aktiebolag

Bolaget skall bedriva litterär verksamhet, utveckling av läromedel, utbildningsverksamhet, förlagsverksamhet företrädesvis läromedel samt utveckling och försäljning av datorprogram företrädesvis inom det allmänna skolväsendet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Christer Johansson Läromedelsutveckling Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Jan Åke Christer som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gärdis Margareta Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Beckman, Uno Sigurd som är född 1930 och har titeln Revisor, Revisor Uno Beckman KB som är född och har titeln Revisor, .