Promare Aktiebolag

Stockholms län

Information

Promare Aktiebolag är ett av många företag som finns i Nynäshamn. Det är nämligen den kommunen som Promare Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Promare Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Promare Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-09-17. Men sedan 1991-01-01 så har Promare Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Mysingsv. 1, 149 41, Nynäshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Promare Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-52010034.

Nynäshamn arbetar för att företag som Promare Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Promare Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall inom el-, teleelektronik- och marina sektorerna tillhandahålla dels tjänster dels varor och produkter för försäljning samt äga och förvalta fast egendom, aktier och andra värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Promare Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Hallin Uthberg, Kerstin Gunilla -Uthberg, Lars Göran Lennart.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Promare Aktiebolag och det är följande personer, Uthberg, Lars Göran Lennart som är född 1957 och har titeln VD, Uthberg, Lars Göran Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallin Uthberg, Kerstin Gunilla som är född 1954 och har titeln Suppleant, Beckman, Uno Sigurd som är född 1930 och har titeln Revisor, Revisor Uno Beckman KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Promare Aktiebolag är 556431-0588.