WIDIMPEX Aktiebolag

Stockholms län

Information

WIDIMPEX Aktiebolag är ett av många företag som finns i Nynäshamn. Det är nämligen den kommunen som WIDIMPEX Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

WIDIMPEX Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

WIDIMPEX Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-10-16. Men sedan 1992-01-01 så har WIDIMPEX Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hammarby Fabriksv. 23, 120 33, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på WIDIMPEX Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-52014452.

Nynäshamn arbetar för att företag som WIDIMPEX Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för WIDIMPEX Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med rådgivning och uppdragsverksamhet inom projektledning och samordning, bedriva försäljningsverksamhet med maskiner och programvaror inom databranschen, vitvaror, TV, radio och video samt förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för WIDIMPEX Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till WIDIMPEX Aktiebolag och det är följande personer, Widmark, Bertil Jan Anders som är född 1945 och har titeln VD, Widmark, Bertil Jan Anders som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Widmark, Mattias Bertil som är född 1974 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan Erik Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Conredo Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för WIDIMPEX Aktiebolag är 556435-1152.