Sacorada System AB

Stockholms län

Information

556436-7166 är organisationsnummer för företaget Sacorada System AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sacorada System AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nynäshamn som är den kommunen som Sacorada System AB finns i.

Sacorada System AB har varit registrerat sedan 1991-11-07 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sacorada System AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Sacorada System AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sacorada System AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sacorada System AB så kan ni göra det på telefon genom 08-52011410 eller genom brev på följande adress:
Malmg. 27, 149 40, Nynäshamn

Bolaget skall bedriva försäljning, service, konsulttjänster samt tillverkning av datakommunikationsutrustning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sacorada System AB och det är Öberg, Bengt Göte som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Elsie Birgitta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan Erik Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Conredo Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,