SKJ Administration Aktiebolag

Stockholms län

Information

556439-3766 är organisationsnummer för verksamheten SKJ Administration Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SKJ Administration Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nynäshamn som är den kommunen som SKJ Administration Aktiebolag finns i.

SKJ Administration Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-12-10 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SKJ Administration Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

SKJ Administration Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nynäshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SKJ Administration Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Jansson, Solbritt Kristina -Österberg, Karl Erik Roger

Vill ni komma i kontakt med SKJ Administration Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-52020670 eller genom brev på följande adress:
Estöv. 20, 149 50, Nynäshamn

Bolaget skall bedriva kameral och administrativ uppdragsverksamhet samt import, försäljning och design av inrednings- och modeaccessoarer, smycken, hudvårdsprodukter, presentartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SKJ Administration Aktiebolag och det är Jansson, Solbritt Kristina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Österberg, Karl Erik Roger som är född 1944 och har titeln Suppleant, Hedrum, Carina Maria Elisabet som är född 1971 och har titeln Revisor, P46 Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,