Synergia Ventilation Aktiebolag

Stockholms län

Information

556460-5318 är organisationsnummer för företaget Synergia Ventilation Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Synergia Ventilation Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nynäshamn som är den kommunen som Synergia Ventilation Aktiebolag finns i.

Synergia Ventilation Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-02-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Synergia Ventilation Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Synergia Ventilation Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Synergia Ventilation Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Synergia Ventilation Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-52010150 eller genom brev på följande adress:
Mysingsv. 1, 149 41, Nynäshamn

Bolaget skall självt och genom hel- eller delägda företag bedriva besiktningar, konsultuppdrag och projektledning inom ventilation, värme och kyla, äga och förvalta fastigheter, aktier och andra värdepapper samt tillhandahålla hel- eller delägda företag administrativa tjänster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Synergia Ventilation Aktiebolag och det är Bokfors, Stefan Johan Albert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkander, Ann-Kathrin Jeanette som är född 1958 och har titeln Suppleant, Wallman, Claes Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,