Alkärrsplan Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Alkärrsplan Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Nynäshamn här finns det många olika Aktiebolag. Alkärrsplan Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nynäshamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Alkärrsplan Aktiebolag är momsregistrerat sedan2007-10-25 och har organisationsnummer 556470-3774.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 021-199188 alternativt besöka eller skicka post till Alkärrsplan Aktiebolag på följande adress Nynäshamns Kommun, 149 81, Nynäshamn.

Alkärrsplan Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Alkärrsplan Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Stenquist, Leif Olof Kenneth som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Måhlgren, Jörgen Peter som är född 1952 och har titeln Suppleant , Olsson, Anders Lorentz som är född 1956 och har titeln Suppleant . Rundqvist, Jan-Olav Gunnar som är född 1946 och har titeln Suppleant , , . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall uppföra eller förvärva, förvalta och försälja fastigheter samt utveckla Nynäshamns stadskärna.