CA Kassaskåpshuset AB

Stockholms län

Information

CA Kassaskåpshuset AB är ett av många företag som finns i Nynäshamn. Det är nämligen den kommunen som CA Kassaskåpshuset AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CA Kassaskåpshuset AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

CA Kassaskåpshuset AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-11-15. Men sedan 1994-01-01 så har CA Kassaskåpshuset AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fållnäs Gård, 148 97, Sorunda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CA Kassaskåpshuset AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6693200.

Nynäshamn arbetar för att företag som CA Kassaskåpshuset AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CA Kassaskåpshuset AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av kassaskåp, häst- och ridterapi för ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, turridning, häst- och ridutbildning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CA Kassaskåpshuset AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CA Kassaskåpshuset AB och det är följande personer, Arvidsson, Claes Nils-Harry som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Annika Kristina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Westerlund, Kent Birger som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för CA Kassaskåpshuset AB är 556475-7499.