Jan Sandquist Maskinuthyrning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nynäshamn och Jan Sandquist Maskinuthyrning Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Jan Sandquist Maskinuthyrning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jan Sandquist Maskinuthyrning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jan Sandquist Maskinuthyrning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-01-03. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där företaget finns i jobbar för att företag som Jan Sandquist Maskinuthyrning Aktiebolag ska trivas.

Jan Sandquist Maskinuthyrning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Nynäshamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka uthyrning av fast och lös egendom, däri inkluderat dator-, kommunikations-, produktions-, kontors-, renhållnings-, friskvård- och sjukvårdsutrustningar, inredningar, företrädesvis inom restaurang, kontor och butik, fordon, bygg- och kontorsbodar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jan Sandquist Maskinuthyrning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Jan Sandquist Maskinuthyrning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Jan Sandquist Maskinuthyrning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jan Sandquist Maskinuthyrning Aktiebolag är Sandquist, Jan Håkan som är född 1948 och har titeln VD, Sandquist, Jan Håkan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Burman, Eva Marie som är född 1960 och har titeln Suppleant, Bergström, Ernst Lennart som är född 1938 och har titeln Revisor, .

Jan Sandquist Maskinuthyrning Aktiebolag har 556480-5009 som sitt organisationsnummer.